Catalog de produse

PLOTTERE DE TĂIERE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Portrait 3

SILHOUETTE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Portrait 3

4950 lei

Plotter de tăiere Silhouette Portrait 3 lățime de 20 cm, realizează tăierea precisă a vinilului, hârtiei, cartonului, materialului, filmului cu transfer termic, pâslă tare, foamira..

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 White

SILHOUETTE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 White

7450 lei

Cameo 4 este un tăietor de format A3 , care vă permite să faceți tăieturi precise pe vinil, carton, material etc.Caracteristicile aparatului includ:Lățimea tăierii 30 cm (atunci câ..

Plotter de tăiere Microtec MT380

MICROTEC

Plotter de tăiere Microtec MT380

7595 lei

Plotter MT-380MT-380 este o mini mașină de tăiat cu afișaj LCD mare și butoane mari. Folosește o lamă de înaltă precizie pentru a tăia cu precizie materialele, permițând modele pre..

Plotter de tăiere Microtec MT721

MICROTEC

Plotter de tăiere Microtec MT721

8350 lei

    Plotterul de tăiere 721 este un dispozitiv de tăiere a imagini, precum și a hârtiei autoadezivă și a altor materiale. În fiecare zi vă puteți întâlni cu rezultatul l..

Plotter de tăiere Microtec MT1100

MICROTEC

Plotter de tăiere Microtec MT1100

9970 lei

Plotter de tăiat MT-1100, este un tăietor modern în care sunt implementate tehnologii avansate.     Acest model se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată,..

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 PRO

SILHOUETTE

Plotter de tăiere SILHOUETTE Cameo 4 PRO

13936 lei

Cel mai recent tăietor de la Silhouette Cameo Pro a sosit în sfârșit. O mașină - un milion de posibilități! Lama sa mică poate acum să apese cu greutatea de până la 5..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
PLOTTERE DE TĂIERE

Ce este un ploter de tăiere?

Practic, un plotter de tăiere este o mașină de tăiere pe scară largă, care pot fi decupate imagini mari (sau litere și cifre). Acest lucru se face pe o suprafață plană, unică prin utilizarea unui cuțit de tăiere de specialitate similar cu un stilou tradițional plotter. Cu toate acestea, spre deosebire de pen-ul tradițional plotter, un cuțit de tăiere pe un plotter de tăiere trebuie să fie capabil să se rotească chiar și mai liber, în scopul de a face reduceri necesare, deoarece se misca capul plotter. De aceea, cuțite de tăiere pe aceste mașini sunt montate pe partea de sus a-rulmenți cu bile pentru a ajuta cu acest proces.

Cum functioneaza?

De obicei, cuțite plotter automate tăiate într-o bucată de material (hârtie, Mylar sau vinil), care este situată pe suprafața plană a plotterului. Aceasta-taiere automata este realizat, deoarece plotterul este conectat la un calculator, care este echipat cu un design de tăiere specializate sau programe de desen software de calculator. Aceste programe specializate de software de calculator sunt responsabile pentru trimiterea dimensiunile de tăiere necesare sau modele pentru a comanda cuțitul de tăiere pentru a produce nevoile corecte de tăiere a proiectului. Materialul care urmează a fi tăiat (de obicei vinil) este fie roll hrănite sau sheet-alimentat prin plotter automat și odată ce ajunge în serviciul de tăiere plat, cuțitul de tăiere face rapid reducerile necesare înainte de a elementului sub formă de rulouri de pe suprafața de tăiere plană pentru a face cameră pentru elementul următor care urmează să fie tăiate.

Totuși , dacă aveți dubii în alegerea un PLOTTER DE TĂIERE , operatorii noștri sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați  direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR. ISMAIL 9.