Catalog de produse

PUDRĂ PENTRU DTF

Pudră/Pulbere adezivă pentru DTF 500 gr in box Black
Pudră/Pulbere adezivă pentru DTF 500 gr in box White

Pudră/Pulbere adezivă pentru DTF 500 gr in box White

175 lei

Adezivul sub formă de pulbere pentru tehnologia de transfer termic este utilizat ca strat adeziv pentru transferul imaginilor din folie PET imprimată pe diverse țesături.Imprimarea..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
PUDRĂ PENTRU DTF
Cum se utilizează pulberea adeziv de transfer DTF?

• Transferul DTF se face folosind DTF PreTreat Sheets (cunoscute și sub numele de Transfer Sheets) și DTF Transfer Adhesive Powder.

Mai întâi, imprimați imaginea folosind o imprimantă DTG sau DTF, cerneluri textile sau DTF, pe foi sau role DTF PreTreat; apoi ungeți imprimarea cu pulbere DTF Transfer Adhesive și apăsați-o pe piesa de prelucrat cu o presă termică. Puteți imprima în CULOARE pentru a le transfera pe textile ALBE, sau puteți imprima 1 strat de CULOARE și apoi 1 strat de ALB dacă transferați pe textile ÎNCHIS/NEGRU.

• Care este avantajul DTF (Direct to Film) dacă scopul imprimării directe DTG (Direct To Garment) este prin definiție transferul imaginii direct pe îmbrăcăminte, dar cu DTF trebuie să utilizați o foaie de transfer?

Imprimarea tradițională prin transfer există de mulți ani și este folosită în special pe piețele de imprimare prin transfer termic sau prin sublimare. Deci, care sunt beneficiile DTF? De fapt, există mai multe dintre ele și sunt foarte importante:

1. DTF vă permite să transferați imagini pe țesături întunecate (din cauza cernelii albe DTF) - ceea ce nu se poate face cu alte tehnologii de transfer.

2. DTF oferă imprimeuri mai respirabile, netede la atingere și extrem de flexibile.

3. DTF nu necesită tăierea imaginii la transfer.

4. DTF produce culori mai strălucitoare decât transferul termic clasic.

• Avantajele de mai sus arată superioritatea imprimării DTF față de transferul termic sau chiar sublimarea. Dar care sunt avantajele imprimării DTF față de imprimarea directă DTG?

Există doar 2 dintre ele și sunt foarte semnificative:

1. DTF elimină necesitatea preprocesării! Gata cu pre-tratamentul/tratamentul chimic suplimentar al imprimeurilor pe cămăși închise la culoare. Economisiți bătăile de cap cu DTF PreTreat Powder și DTF PreTreat Sheets.

2. DTF vă permite să transferați imagini imprimate pe mai multe materiale: lycra, bumbac, nailon, țesături pentru costume de baie, țesături foarte elastice, fibre chimice sau pantofi, pălării, genți etc.