Catalog de produse

3D IMPRIMANTE

3D Imprimanta Gembird Flashforge Adventurer 3

Gembird

3D Imprimanta Gembird Flashforge Adventurer 3

10389 lei

PRIETENESC ȘI UȘOR DE UTILIZATEchipat cu multe funcții versatile, Adventurer 3 vă permite să creați obiecte practice și distractive pentru toate nevoile dvs. de acasă sau educațion..

3D Imprimanta Gembird Flashforge Creator 3

Gembird

3D Imprimanta Gembird Flashforge Creator 3

55480 lei

PRIETENESC ȘI UȚOR DE UTILIZATImprimantă FDM dual-extruder independentăEchipat cu multe funcții versatile, Creator3 vă permite să creați obiecte practice și interesante pentru toat..

3D Imprimanta Gembird Flashforge Creator PRO 2

Gembird

3D Imprimanta Gembird Flashforge Creator PRO 2

22580 lei

PRIETENESC ȘI UȘOR DE UTILIZATEchipat cu multe funcții versatile, Creator Pro vă permite să creați obiecte practice și interesante pentru toate nevoile dvs. de acasă, de afaceri sa..

3D Imprimanta Gembird Flashforge Guider 2S

Gembird

3D Imprimanta Gembird Flashforge Guider 2S

37880 lei

    FlashForge Guider 2S este o imprimantă 3D profesională. Concepută pentru utilizatorii profesioniști, este utilizat cu succes în prototipare și producție la ..

3D Imprimanta Gembird Gemma

Gembird

3D Imprimanta Gembird Gemma

4339 lei

Gembird Gemma este o imprimantă 3D perfectă pentru crearea micilor piese, proiecte 3D și pentru producerea suvenirelor personalizate, este fliabil și comod în utilizare datorită me..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
3D IMPRIMANTE

Imprimarea 3D este un proces de formare a unui obiect solid tridimensional de orice formă, realizat printr-un proces aditiv, în cazul în care straturi succesive de material sunt stabilite în diferite forme. Imprimarea 3D este, de asemenea, distinctă de tehnicile de prelucrare tradiționale, care se bazează în principal pe eliminarea materialelor prin metode cum ar fi tăiere sau de foraj (procesele substractive).

Imprimantele 3D permit designerilor să producă într-un timp foarte scurt un prototip. În consecință prototipul poate fi testat și remodelat rapid. Constructorii de bolide de Formula 1 pot obține cu ajutorul aparatelor de imprimare componente cu forme extrem de complexe. Producția acestor piese prin metode clasice durează câteva săptămâni, însă folosirea acestor noi tehnologii de imprimare reduce acest interval de timp la 48 de ore. Astfel, timpul câștigat oferă posibilitatea testării mai multor variante ale componentelor cu scopul dezvoltării cât mai rapide a soluției necesare.

Totuși , dacă aveți dubii în alegerea 
3D 
IMPRIMANTE operatorii noștri  sunt gata să vă consulte în orice moment sau aveți posibilitatea să vă adresați   direct în magazinul nostru fizic Printerra, la adresa CHIȘINĂU,  STR. ISMAIL 9.