Catalog de produse

Reparația imprimantelor laser

Lăsați o cerere

Managerul nostru vă va contacta în scurt timp pentru a clarifica toate detaliile.

Service center PRINTERRA are 10 ani de experiență în domeniul deservirii și deține încrederea clienților. Compania diagnostichează echipamentele de birou și oferă deservirea preventivă și repararea imprimantelor laser, servicii gratuite de consultare și recuperare a echipamentelor fără, dar și deservirea preventivă planificată în baza unui acord. Service center PRINTERRA oferă servicii de reparații a dispozitivelor de birou: de la imprimante laser și fax la copiatoare mari și plottere de format mare. Reparația se efectuează în cel mai scurt timp posibil, iar calitatea este garantată.

Servicii de reparații a imprimantelor laser

Centrul nostru de deservire este unul profesional, se ocupă și de repararea imprimantelor laser în zona Chișinăului. În cazul unei defecțiuni a imprimantei, diagnosticăm cu atenție echipamentul și apoi înlăturăm defecțiunile în următoarele zile după diagnostică. În plus, este posibilă ieșirea inginerului la chemare în orice sector al Chișinău.

Ce imprimante noi reparăm și deservim ?

Compania oferă o gamă largă de servicii pentru branduri populare, dar și pentru cele ce nu sunt atât de răspândite, astfel încât fiecare proprietar este capabil să se adreseze pentru ajutor. Modelele de imprimante pe care noi le deservim și le reparăm în regiunea Chișinăului:

 • Canon
 • HP
 • Kyocera
 • Samsung
 • Brother
 • Xerox
 • Epson
 • Ricoh

Cu toate acestea, chiar și proprietarii de branduri nepopulare pot aplica cererea pentru deservire, deoarece calificarea inginerilor și entuziasmul lor permit să înlăture defectele într-un timp scurt și la un nivel adecvat, astfel încât calitatea să fie 100% garantată. Deservim imprimantele la un preț rezonabil - acest lucru ne permite să facem serviciile accesibile chiar și pentru persoanele cu un nivel mediu de venit.

Reparația imprimantelor laser în compania PRINTERRA: de înaltă calitate și de încredere

Centrul de deservire face posibil în cel mai scurt timp contactarea inginerului în trei moduri posibile: completarea unei anchete speciale pe site cu descrierea problemei, apel la numărului indicat pe site sau utilizarea serviciului de "apel înapoi".

Costul serviciilor de reparare a imprimantelor laser

Prețul deservirii unei imprimante, precum și alte echipamente, este indicată în secțiunea corespunzătoare a site-ului oficial PRINTERRA. Costul fiecărui serviciu justifică calitatea și efortul, iar rezultatul vă va face să uitați de defecțiuni pentru o lungă perioadă de timp și să vă bazați pe noi, în caz că apar din nou dificultăți în funcționarea echipamentului.

De ce să alegeți PRINTERRA? 

 • Realizăm reparația diferitelor modele de imprimante laser la un cost rezonabil, ceea ce face posibilă furnizarea de servicii accesibile clienților cu un buget mic;
 • Motivul principal este experiența companiei —  10 ani în domeniul serviciilor tehnice spune multe;
 • Profesionalismul inginerilor și entuziasmul —  garant de servicii de înaltă calitate și de prevenire a defecțiunilor suplimentare;
 • Repararea imprimantelor în zona Chișinăului va fi efectuată cât mai curând posibil. Viteza de deservire vă va permite să nu pierdeți timpul în așteptare și să treceți rapid înapoi la lucru;
 • Condițiile favorabile pentru deservirea în cadrul contractului devin atractive pentru clienții obișnuiți;
 • Deținem încrederea clienților.

PRINTERRA nu numai că va furniza deservirea corespunzătoare a imprimantelor laser, ci și va bucura pe toți cu atârnarea serioasă față de lucru.

Reparăm imprimantele HP, Canon, OKI, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xerox, Epson și alți producători. Ne asumăm organizarea reparației și întreținerea imprimantelor în Chișinău.

Imprimanta nu funcționează?

Acum aceasta este problema noastră. Experții noștri vor repara imprimanta într-un scurt timp. Diagnosticarea se efectuează atât în centrul de deservire PRINTERRA, cât și la locația unde se afla clientul. Plecăm venim în orice sector din Chișinău.

Cum să apelați un inginer pentru reparația echipamentelor de birou?

Pentru repararea echipamentelor de birou, clienții noștri utilizează serviciul "Chemare curier". Pentru a apela un curier în legătură cu reparația echipamentelor de birou, utilizați una dintre următoarele metode:

 • La telefonul: (022) 803-381
 • Completați online-ancheta - descrieți pe scurt problema apărută
 • Solicitați  și noi vom reveni cu un apel

PREȚURILE DE REPARARE A IMPRIMANTELOR


Denumirea serviciuluiPreț, Lei
1.Ieșirea curierului în raza Chișinăului70
2.Diagnosticare fără reparații în service centerGratis
3.Reparația (laser, format А4 до 12 pag./min)de la 350
4.Reparația imprimantei (laser, format А4 de la 12 până la 20 pag./min.)de la 450
5.Reparația imprimantei (laser, format А4 de la 20 până la 30 pag./min.)de la 450
6.Reparația imprimantei (laser, format А3)de la 550
7.Reparația imprimantei (laser color)de la 550
8.Firmware-ul (reprogramarea) imprimantei HP 135a / 135w / M107a / M107w450
9.Firmware-ul (reprogramarea) imprimantei HP 150a / 150nw
650
10.Înlocuirea filmului termic HP 1010 Compatibile450
11.Înlocuirea filmului termic HP 1010 Original
650
12.Înlocuirea filmului termic HP 2035 Original
800

Apreciem fiecare comandă și ne străruim întotdeauna să ne asigurăm că clienții noștri vor deveni clienți permanenți.