Catalog de produse

Reparatii imprimante textile (sublimare, DTF/DTG)

Lăsați o cerere

Managerul nostru vă va contacta în scurt timp pentru a clarifica toate detaliile.
PRINTERRA Service Center este o companie consacrată cu zece ani de experiență specializată în întreținerea și repararea echipamentelor de birou, precum și în întreținerea și repararea imprimantelor textile (Sublimație, DTF/DTG). Datorită calității înalte a serviciilor oferite, compania a câștigat încrederea clienților săi. Principalele activități ale PRINTERRA includ:

• Diagnosticare: Compania are expertiza in domeniul diagnosticarii diverselor tipuri de echipamente de birou, inclusiv imprimante textile (sublimare, DTF/DTG). Acest lucru vă permite să identificați rapid și precis problemele și defecțiunile dispozitivelor.

• Prevenire: PRINTERRA oferă măsuri preventive pentru a menține echipamentele de birou și imprimantele textile în stare bună de funcționare. Aceasta poate include verificarea regulată, curățarea, lubrifierea și alte măsuri pentru a preveni eventualele defecțiuni.

• Reparații: Tehnicienii PRINTERRA au abilitățile și experiența de a repara o varietate de echipamente de birou, inclusiv imprimante textile (sublimare, DTF/DTG). Acestea garantează reparații în cel mai scurt timp posibil, ceea ce este deosebit de important pentru afacerile care depind de buna funcționare a echipamentelor.

• Consultanță gratuită: Compania oferă clienților posibilitatea de a primi consultații gratuite cu privire la întreținerea și repararea echipamentelor de birou și a imprimantelor textile. Acest lucru îi ajută pe clienți să înțeleagă problemele și să ia decizii informate.

• Calitate dovedită: PRINTERRA garantează calitatea înaltă a lucrării sale. Acest lucru este confirmat de experiența lor de zece ani, încrederea clienților și feedback-ul pozitiv.


Daca doriti sa comandati intretinere sau reparatii echipamente de birou sau imprimante textile, puteti contacta la urmatoarea adresa: Chisinau, str. Izmail 9. Vi se va oferi posibilitatea de a obține o consultație gratuită și de a comanda serviciile necesare. Specialiștii cu experiență PRINTERRA vor fi bucuroși să vă ajute să asigurați funcționarea fără probleme a echipamentului dumneavoastră.

PREȚURI PENTRU REPARAȚII IMPRIMANTE TEXTILE (Sublimare, DTF/DTG)


Denumirea serviciuluiPreț, Lei
1.Ieșirea curierului în raza Chișinăului70
2.Diagnosticare fără reparații în service centerGratis
3.Reparațiade la 500

Apreciem fiecare comandă și ne străruim întotdeauna să ne asigurăm că clienții noștri vor deveni clienți permanenți.