Catalog de produse

PVC

Acoperire 0,08 mm

Acoperire 0,08 mm

2 lei

Comanda minimă 100 de bucăți !!!..

Foaie argintie pentru imprimare cu jet de cerneală PVC 0,03 mm

Foaie argintie pentru imprimare cu jet de cerneală PVC 0,03 mm

6 lei

Comanda minimă 100 de bucăți !!!..

Foaie aurie pentru imprimare cu jet de cerneală PVC 0,03 mm

Foaie aurie pentru imprimare cu jet de cerneală PVC 0,03 mm

6 lei

Comanda minimă 100 de bucăți !!!..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
PVC
Imprimarea pe PVC poate fi surprinzător de ușoară dacă aveți tipul corect de foaie sau carton și o imprimantă cu jet de cerneală.

    PVC sau clorura de polivinil este un plastic obișnuit folosit pentru orice, de la semne de magazin și autocolante de protecție la etichete, cărți de identitate și folii transparente.

    Desigur, PVC-ul are multe alte utilizări, dar dacă doriți să imprimați pe țevi de scurgere sau prelate, va trebui să mergeți la o tipografie comercială sau să achiziționați echipamente de imprimare specializate. Pe de altă parte, puteți imprima pe foi și carduri din PVC utilizând orice imprimantă cu jet de cerneală pe care o puteți găsi în majoritatea caselor sau birourilor.

Imprimare cu jet de cerneală pe PVC

    Vinilul tipărit vine într-o varietate de dimensiuni. Dacă PVC vine în foi  de 8,5 pe 11 inch, va funcționa într-o imprimantă cu jet de cerneală. Pentru a evidenția cât de ușor este de imprimat, uneori este denumită hârtie PVC.

    Alte dimensiuni pot avea probleme de calitate a imprimării, mai ales dacă foile sunt lucioase, deoarece cerneala nu este întotdeauna complet absorbită în plastic, rezultând pete chiar și după ce cerneala se usucă. Puteți remedia problema petelor prin laminarea foilor atunci când cerneala este uscată sau prin pulverizarea foii cu fixator, pe care îl puteți găsi la orice magazin specializat.

    Dacă foile din PVC sunt furnizate cu un suport de hârtie, acestea trebuie inserate cu partea din plastic în sus, astfel încât vopseaua să fie aplicată pe plastic și nu pe suportul protector. La fel, dacă PVC-ul are o față lucioasă și o față mată, imprimați pe fața mată, cu excepția cazului în care producătorul specifică altfel.

De ce nu ar trebui să utilizați imprimante laser pentru imprimarea pe PVC

    Nu introduceți PVC în imprimanta laser. Veți observa că atunci când scoateți hârtia tipărită din imprimanta laser imediat după ce s-a finisat imprimarea ea este destul de fierbinte. Acest lucru se datorează faptului că imprimantele laser utilizează un element încălzit pentru a aplica pudră de toner pe hârtie. Acest lucru poate topi PVC-ul și vă poate distruge imprimanta.

    La fel se întâmplă și cu copiatoarele. Cu excepția cazului în care producătorul garantează în mod specific că puteți utiliza PVC într-o copiator sau imprimantă laser, nu ar trebui să îl încercați.